Close Menu

Veliki formati - Biro oprema, fotokopiranje i dopuna kertridža

Linijski crteži:

Završni korak u izradi Vašeg projekta zahteva materijalizovanje osmišljenog i prenošenje ideje na papir. Na Vama je da isprojektujete, a na nama da Vaš rad verno prenesemo na hartiju.
Vršimo plotovanje i štampu linijskih crteža crno-belo ili u boji pri visokoj rezoluciji maksimalne širine 1060 mm i neograničene dužine.
Sa kvalitetom i brzinom izrade i najkonkurentnijim cenama na tržištu predstavljamo pravi izbor za izradu Vaših radova.

Štampu linijskih crteža crno-belo ili u boji vršimo na 80 gramskom ili paus papiru različitih širina. Bilo da Vam je potrebno arhiviranje ili umnožavanje projekata, stojimo Vam na raspolaganju sa našim skenerom za velike formate. Visoka rezolucija skenera (gustina dpi) omogućava jasnoću i uočljivost svih važnih delova vaših crteža. Kopije su verne originalima, a skenirani materijal Vam možemo sačuvati u formatu koji je Vama najpogodniji (pdf, jpg, tiff, bmp).

Samo odštampati projekat ne znači da je završen. Kako bi proces bio kompletan, potrebno je opseći, saviti, izbušiti, ojačati, sortirati i spakovati crteže kako bi mogli biti jednostavno transportovani i pregledni. Vršimo savijenje crteža na A4 ili A3 format, kao i ojačavanje većih crteža kartonom visoke gramaže. Takođe nudimo pakovanje Vaših crteža u košuljice, fascikle ili registratore, po Vašoj želji.

Posteri:

Štampa velikog formata se radi na ploterima visoke rezolucije. Da bismo postigli vrhunski kvalitet, koristimo najkvalitetnije papire na tržištu i originalno mastilo. Maksimalna širina rolne je 1060 mm, a dužina prema potrebi. U ponudi imamo fotomat i sjajni papir, kao i platno koje verno simulira slikarsko.

Top