Close Menu

Punjenje i dopuna ink-jet i laserskih kertridža u Beogradu

Da bi štampač bio stalno ispravan i operativan, potrebno ga je redovno održavati.

Obratili smo posebnu pažnju na to da oprema bude renomiranih svetskih proizvođača kao što su: CANON,HEWLETT PACKARD, XEROX, SAMSUNG, LEXMARK...

Za svaki model aparata predviđeno je da se posle izvesnog broja kopija odradi redovan servis. Tada se aparat sređuje, čisti i proveravaju se svi njegovi vitalni delovi. Po potrebi se zamenjuju dotrajali delovi.

Redovno održavanje se radi na terenu to jest kod Vas, tako da ne morate brinuti o prebacivanju aparata do servisa.

ZAŠTO DOPUNA ?
ZATO ŠTO:

KAKO DONETI KERTRIDŽE NA DOPUNU ?

OBAVEZNO izbegavati lepljenje bilo kakve trake na glavu ink-jet kertridža. Isto tako izbegavati mogući kontakt glave i papira, a naročito kese u kojoj se transportuje kertridž jer može doći do oštećenja iste.

DA LI POSTOJI GARANCIJA
ZA DOPUNJENE KERTRIDŽE ?

DA. Ako se pridržavate kratkih uputstava o održavanju dopunjenih kertridža, garantujemo da će kertridž raditi kako treba dok god ima mastila u njemu. Garancija se ne odnosi na fizička i elektronska oštećenja.

Napominjemo da mi ne samo da PUNIMO NAJKVALITETNIJIM PRAHOM I MASTILOM istošene tonere i kertridže, već ih u najvećoj mogućoj meri REMONTUJEMO, ČISTIMO i OBNAVLJAMO, a zatim TESTIRAMO na odgovarajućim uređajima, tako da svojim klijentima isporučujemo potpuno funkcionalan potrošni materijal za štampače, za šta dajemo i GARANCIJU i sve to po POVOLJNIM CENAMA.

Kontaktirajte sa nama i recite nam koji je Vaš model štampača i mi ćemo Vam ponuditi NAJISPLATIVIJE rešenje.

Za sve informacije o dopuni kertridža pozovite 063/285-440 ili 064/81 33 400.
Top