Close Menu

Ostale usluge

Štampa na majicama

Bilo da želite originalni rođendanski poklon, kvalitetnu prezentaciju firme ili reklamu, možete odštampati Vaš motiv na majicama kod nas. Maksimalna veličina motiva za štampu je do A4 formata, a možete štampati i slike i tekst. Sve što je potrebno jeste da nam donesete sliku u elektronskom obliku ili zajedno sa nama pronađete i osmislite vaš motiv, a mi ćemo se potruditi da verno preslikamo ideju na tekstil.

Vizit karte

U modernom poslovnom svetu se smatra standardom da u svakom trenutku imate kod sebe vizit kartu koja nije samo kartončić sa Vašim kontakt podacima, već predstavlja Vaš lični pečat kojim se predstavljate drugima i ona odslikava Vaše poslovne namere. Donesite nam pripremljenu ili zajedno sa nama razradite koncept Vaše vizit kartice, a mi ćemo pripremiti i materijalizovati osmišljeno u najkraćem mogućem roku.

Flajeri, karte i još mnogo toga...

Vršimo uslugu štampe i pripreme štampe flajera, ulaznica - karata, kupona ili bilo kog drugog vida promotivnog materijala. Na vama je da u dogovoru sa nama odredite format, tiraž i bližu specifikaciju (jednostrano ili dvostrano; crno-belo ili boja, debljina papira, itd.), a mi ćemo Vam izaći u susret sa najnižom mogućom cenom i najkraćim rokom izrade. Pošaljite nam upit na mejl i daćemo Vam ponudu.
Top